mud

Een warme nazomeravond, veel post-its, een flipchart en een uitgesproken mening over supply chain, ondernemen, klantgerichtheid en een participatief bedrijfsmodel. Veel ideeën en bijhorende discussies met één rode draad: “voeten in de modder”. Onze naam is een feit en ook onze waarden zijn kristalhelder.

Onze missie

We zijn supply chain consultants die graag met hun voeten in de modder staan, en klanten concreet vooruit helpen met het implementeren van de meest efficiënte, toekomst- en klantgerichte supply chains.

Onze visie

We geloven sterk in het uitbouwen van een participatief en ondernemend platform voor gepassioneerde mensen, waar éénieder als individu kan groeien en zijn professionele toekomst kan sturen.

We dromen van een cultuur waar werknemers echt ownership hebben, waar vroegere collega’s onze toekomstige klanten worden, waar klanten oprecht betrokken zijn in de uitbouw van onze organisatie, waar mensen graag vertoeven omdat het gewoon goed aanvoelt.

Onze waarden

Passie

We zijn gepassioneerde geeks, we houden eenvoudigweg van supply chain. supply chain uitdagingen geven ons onze dagelijkse portie adrenaline.

Authenticiteit

Wij zijn transparant in wat we doen en uiten onze oprechte en ongezouten mening op een respectvolle manier. De beste inzichten komen voort uit een open dialoog.

Doorzettingsvermogen

Als we aan iets beginnen, werken we het af. Hindernissen en obstakels gaan we niet uit de weg en nemen we er met plezier bij. Ons vizier is steeds gericht op de eindmeet.

Klantgerichtheid

Onze passie is supply chain, onze motivatie en drive halen we uit het realiseren van blijvende oplossingen voor onze klanten.

Successful and sustainable improvement does not come from the best of theories nor from the perfect execution of a plan, but from the willingness of people to change.

Jan De Kegel

Founder

20 jaar supply chain ervaring in toonaangevende FMCG bedrijven en als consultant. Gepassioneerd door supply chain en IT.

Goesting in iets anders?

This website uses cookies. Please click Accept to agree with our cookie policy and continue browsing our website  Learn more